Hemstädning i Kristianstad

Hej igen på er alla denna tisdag och det är dags att skriva ett inlägg om hemstädning. Jag vet att det är många av er som har svårt att få det här berömda vardagspusslet att gå ihop och så var det för mig och min man innan också. Ja, ni vet ju hur det är med barn och heltidsjobb och middag som ska lagas varje dag och ungarna som ska köras till olika aktiviteter. Inte tar det lång tid heller efter att man har städat hemmet innan det ser ut som rena kaoset igen och jag måste säga att jag verkligen led av detta. Lösningen blev ett företag som erbjuder hemstädning i Kristianstad vilket passade väldigt bra då det är här i denna vackra stad som vi bor. Städföretaget som vi anlitar för hemstädning en gång i veckan fick vi som tips av en kollega till min man och det var ett bra tips som jag nu vill sända vidare till er, alla mina fina läsare. 

Jag är säker på att en del av er nu tänker hemstädning – det låter bra, men förmodligen också dyrt? Men det behöver inte vara så dyrt. Vi fick ett bra erbjudande om hemstädning och eftersom alla privatpersoner har rätt till skattereduktion med 30 procent, det här rutavdraget, så blir det inte särskilt mycket att betala. Det är klart att gratis är det inte men ingen kan ju jobba utan att ta betalt och det är väl investerade pengar för att få det så rent hemma. För oss passar det bra med städning en gång i veckan men det är inte säkert att du har samma behov som vi har och det här är ett städföretag som ser till att anpassa sig utifrån dina önskemål, förutsättningar och behov. Det var vad jag hade på hjärtat för den här gången, hejdå!