Vill du byta fönster?

För ett tag sedan var det dags för mig att byta fönster. Mina gamla fönster var sådana här 2-glasfönster och det var fönster som det drog ifrån och man eldade för kråkorna. Under förra årets kalla vinter hade jag en förskräcklig elräkning och det var inte en dag för tidigt att byta fönster och eftersom jag bor i Växjö såg jag mig om efter ett företag här i denna stad som kan vara behjälpliga med fönsterbyte. Och jag fann ett efter en rekommendation av en vän till mig som vänt sig till dem och var mycket nöjd och belåten. Nu i dagens inlägg så vänder jag mig till er alla som behöver byta fönster och är på jakt efter ett företag som kan vara behjälpligt med fönsterbyte här i Växjö med omnejd.

En annan klar fördel med dessa fönster utöver att de sparar energi är att de även är ljudisolerande. Vi har en väg med ganska mycket trafik strax utanför vårt hus och innan stördes vi av all trafik men nu med de nya fönstren så hör vi inte ett smack. Inte när fönstren är stängda i alla fall och det ser vi till att de är i alla fall på vintern. Det lönar sig att byta ut fönstren och jag tycker inte att ni ska vänta för länge med det. Alla hus behöver en underhållsplan och har ni inte råd att byta ut era fönster just nu så kan ni i alla fall planera för det inom en inte alltför avlägsen framtid. Det var inte så mycket mer som jag skulle säga för den här gången men har ni några frågor eller funderingar så kan ni mejla dem till mig men det går lika bra att skriva er fråga nere i kommentarsfältet. Tack alla för att ni kom in på bloggen och läste om detta!