Snygga och rustika betonggolv

Det är lite kallt och kanske lite tråkigt men samtidigt kan det vara väldigt snyggt. Om man slipar det ordentligt med diamantslipning så kan man inte direkt klaga. Då får man det skinande fint och det ger ett rustikt och modernt utseende. Så kan man själv välja om man vill inreda resten av lägenheten i samma utseende eller om man snarare vill ha lite mer kontraster. Det beror helt enkelt på många olika saker, det är så brett och det finns inte så värst mycket annat att lägga fokus på och tänka på i det läget.

Har inget eget betonggolv men skulle inte ha något emot att ha det. De på Bygg och Industrigolv i Östergötland AB jobbar med betonggolv i Norrköping med omnejd och jag vet att det är många som tar hjälp av dem och att de är väldigt duktiga och även väldigt populära. Sen tror jag att det här med betonggolv egentligen är vanligast bland företagare butiker och andra sådana lokaler istället för i privata hem, även om det är väldigt snyggt där också. Men det är lite mer kostsamt så det blir inte direkt värt att ta tag i det när man likväl kan göra något annat snyggt för hälften av arbetsinsatsen och dessutom hälften av priset.

I en stuga är det finare med trä för att det gör det mer hemtrevligt men när det kommer till större utrymmen så blir det bättre med betonggolv, för annars fungerar det inte alls lika bra och ger inte samma känsla eller utseende heller.