Målare här i Hallsberg

Har äntligen tagit tag i det här med att anlita målare för att måla om fasaden. Den har varit undermålig, riktigt sliten i färgen ett bra tag men jag har bara inte kunnat motivera mig själv till att ringa Ekliden Måleri & Dekor AB och be om att få hjälp av deras målare här i Hallsberg. Men nu har jag äntligen tagit tag i det hela och har haft den hemma hos mig för att kolla på fasaden. De tyckte precis som jag att det är lite i det senaste laget att göra någonting åt den, att det borde målats om för några år sedan men att de självklart ska fixa det.

Tyckte att målarna var väldigt trevliga och de verkar duktiga också. Var noggranna när de kollade och även när vi pratade om olika målarfärger och nyanser och försökte komma fram till vilken som skulle fungera bäst. Jag har lite svårt att bestämma mig för vilken nyans jag vill ha och framförallt tycker jag att det är svårt att se hur det kommer bli i verkligenheten efter att bara ha sett det på ett litet färgprov.

Det är även därför jag tänkt att det är smart att anlita en målerifirma istället för att måla på egen hand. För att de kan se till att det blir ett bra resultat, och att det förhoppningsvis då även kommer att hålla i lång tid framåt så att jag inte behöver ta hit målare för att måla om fasaden igen om fyra år, för det vore lite jobbigt.