Få hjälp med riving i Partille

Rivning av byggnader, stora eller små, kan en del av oss behöva få hjälp med. Jag var själv i en sits för ett tag sedan när jag behövde hjälp med rivning här i Partille av ett gammalt torp, ett torp som var väldigt omodernt och skulle kosta stora summor att rusta upp. Jag räknade på det och kom fram till att det skulle kosta ungefär lika mycket att bygga ett nytt hus så då valde jag detta alternativ. Det är inte bara att riva gamla byggnader hur som helst utan man behöver vända sig till något företag med expertis inom rivning och jag vände mig till ett företag som finns till för alla i eller i omnejd av Partille som behöver hjälp med rivning.

Det fanns många anledningar till att jag planerade att riva den här gamla stugan. För det första var den mycket ineffektiv och hade ingen isolering, så uppvärmningskostnaderna var astronomiska under de kalla vintermånaderna. Taket hade skadats flera gånger av stormar och hade gått utan reparation alltför många gånger, grunden var svag och en hel del annat som jag inte går in närmare på. Torpet var mysigt och charmigt men jag tröttnade och är så glad att jag valde att bygga nytt. Dagen kom då det skulle rivas och då kom detta företag hit med en grävskopa. Efter en timme var det bara en hög med brädor och dem körde det här företaget iväg med till återvinningen. Att riva kan kräva en del tillstånd så man kan inte bara sätta igång att riva själv eftersom miljöfarligt avfall måste tas omhand. Det här behöver du inte bekymra dig om så mycket om du vänder dig till något företag med kompetens inom det här området. Jag hoppas ni alla tyckte om att läsa det här inlägget och hör av er om ni har frågor!