Anlita flytthjälp eller inte?

Vet inte om jag har skrivit någonting om min flytt, men jag ska i alla fall flytta nu i oktober. Det blir andra gången någonsin som jag ska flytta, så känns lite nervöst, men samtidigt väldigt roligt. Det var bara ett år sen sist nu, men lägenheten nu är bara en etta så blir väldigt skönt att kunna flytta till någonting större. Tänker att jag ändå har lite koll på vad som behöver göras nu, än när jag gjorde det sist då det kändes som att jag skulle missa mycket.

En av skillnaderna den här gången dock är att jag inte kommer att kunna få lika mycket hjälp hemifrån då mina föräldrar kommer att vara bortresta just när jag flyttar, därför är tanken att istället anlita flytthjälp från Annelunds Städ & Flyttservice. Har läst lite om den som firma och de verkar väldigt bra, framförallt så har de sitt kontor just här i Lund och det var ganska låga priset på flytthjälpen så tänker att det kommer att underlätta mycket.

Sen har jag inte riktigt bestämt mig för vilken sorts flytthjälp jag vill ha. Antagligen kommer jag ta hjälp med städningen, för det är ju otroligt tråkigt md flyttstädning, så om jag överlåter ansvaret för städningen till personalen på Annelunds Städ & Flyttservice så kommer jag få tid över för att syssla med annat. Då kan jag fixa packning och uppackning och sånt på egen hand. Visserligen vore det ganska skönt att få hjälp med transporten också, får se om det är något de erbjuder på Annelunds Städ & Flyttservice som en del av sin flytthjälp eller inte.