En riktig företagsfotograf

Det finns så många olika sorters fotograferingsuppdrag som man kan syssla med. Har funderat lite över det att om jag skulle börja jobba som fotograf, vore väldigt roligt, men vet inte riktigt vilken sorts fotograf jag skulle vilja vara då. Vilka sorters bilder och fotografier jag skulle ta. Tycker att det är väldigt roligt att ta porträttfotografier men kanske inte bara det. Det går visserligen att variera sig lite också genom att åta sig flera olika sorters uppdrag.

Jag har varit inne och kollat lite på Shippey Photography ABs hemsida, det är en kvinna som heter Helen Shippey, som tar så otroligt fina bilder. Hon jobbar både som porträtt- och företagsfotograf här i Örebro, så tänker att jag kanske skulle kunna göra som henne. Sen är ju hon otroligt duktig, så vet inte riktigt om jag skulle kunna nå upp till hennes nivå, men hon är en väldigt bra inspirationskälla i alla fall. En av mina kompisar, som jobbar som journalist, tog hjälp av henne för att ta bilder för ett reportage som hon gjorde då hon verkligen vill få snygga bilder tagna av en riktig företagsfotograf.

Tänker att det är ganska bra att tipsa om Shippey Photography AB också, ifall att det är någon av er läsare som också behöver hjälp av en företagsfotograf, eller om ni helt enkelt bara vill kolla in hennes bilder för inspiration eller kanske för att köpa någon och sätta upp som en tavla hemma. Det har jag funderat på att göra själv också, vore väldigt kul, hon har så många vackra motiv, problemet blir bara att välja en av dem, vill ju ha dem alla.

Du gillar kanske också...