Det här med mobilreparationer…

Ja, jag har under lång tid varit emot apple som märke och ville principiellt inte köpa en iphone för att jag var helt och hållet inställd på att skärmen skulle spricka vid första användningen. Och hade jag rätt, ja det hade jag faktiskt. Tyvärr. Men inte vid första användningen, men under första veckan. Därför fick jag precis som jag trodde bli närmare bekant med det här med mobilreparationer. Innan har jag aldrig behövt ta hjälp med det, för har inte ens fått så mycket som en spricka i skärmen. Men nu blev det en ordentlig spricka, och mobilreparation gick inte att undvika.

Lämnade in mobilen till ITelecom här i Helsingborg och det var faktiskt väldigt smidigt. Mycket mindre krångel än vad jag trodde att det skulle var. Fick tillbaka mobilen redan nästa dag, men jag trodde att det skulle ta närmare en vecka. Sen har jag aldrig varit på något annat ställe för mobilreparationer heller så vet inte hur snabba de är där men vet i alla fall att de var väldigt snabba på ITelecom, så rekommenderar dem starkt om det är någon av er som också bor i Helsingborg eller här omkring och vill få hjälp med att reparera era mobiler.

Men även om det var väldigt smidigt så tror jag inte att jag vill göra några fler reparationer, så om det behöver göras så tror jag faktiskt att jag tar och köper en ny mobil istället. För det blir nog billigare i längden än att hela tiden lämna in mobilen på mobilreparationer på ITelecom.

Du gillar kanske också...