Återigen dags att ta IT hjälp med min nya dator

Kanske är det bara jag som är oteknisk men det är många gånger som jag har behövt gå och få professionell IT hjälp från butiker här i Gävle. Vet inte riktigt vad det är jag gör egentligen, men någonting måste det vara för som jag har förstått det så är det inte alls särskilt vanligt att behöva lämna in sina ett år nya dator på reparation två gånger. Det är alltså IT hjälp två gånger på ett år, det första året. Är ju inte lite konstigt, utan någonting skumt är det med mina tekniska prylar.

Har varit inne och läst lite på HusNära Tjänster Gävle ABs hemsida för de verkar ha väldigt mycket billigare priser för sin IT hjälp än vad det är på stället jag brukar gå till. För som det är nu så blir det väldigt dyrt att hela tiden lämna in datorn. Men de på HusNära Tjänster Gävle AB har bättre priser och verkar bra också. Tänker att jag ska gå dit och prata med dem. Vem vet, kanske har de någon anledning till varför det blir som det blir. Om det är virus eller något jag gör, kanske att datorn blir för varm eller för kall, så att jag kan undvika att få samma problem igen. För de jobbar ändå med det så tänker att de borde ha ganska bra koll på det, de borde veta vad det är som kan krångla vid sådana problem och därmed också vad det beror på och vad jag kan göra åt det.

Är det någon av er som har fått IT hjälp från HusNära Tjänster Gävle AB i Gävle? Iståfall får ni gärna säga till så jag vet. Om inte annat så ska jag gå till dem och så skriver jag till er sen så att ni kan veta vad jag tycker om dem.

Du gillar kanske också...